Jezive scene na nastupu popularne pevačice: ''Vrištala je i nije bila pri sebi, moralo obezbeđenje da reaguje''
Senida, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

STRAŠNO

Jezive scene na nastupu popularne pevačice: ''Vrištala je i nije bila pri sebi, moralo obezbeđenje da reaguje''

Kao i većina njenih kolega, tako je i ona jednom prilikom doživela veliku neprijatnost tokom nastupa

Objavljeno: 21:37h

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica na našoj sceni, Senida Hajdaršašić, poznatija kao Senidah, godinama puni dvorane i klubove i publika, pogotovo mlađa populacija, je prosto obožava.

Međutim, kao i većina njenih kolega, tako je i ona jednom prilikom doživela veliku neprijatnost tokom nastupa, kada nije znala šta da radi i kako da odreaguje na nastalu situaciju, a da stvar bude još gora, to je bio Senidin prvi javni nastup.

Ona se prisetila svog prvog izlaska na binu, pa otkrila da je jedna devojka iz publike priredila veoma neugodnu situaciju kako njoj, taok i ostatku ljudi koji su došli na festival.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jedan od najgorih nastupa ikada! (smeh). To je bilo na jednom festivalu u Sloveniji, akustičan nastup. Tad još nisam imala moj bend već sam nastupala sa dvojicom gitarista. U početku je sve bilo ok dok u publiku u prvi red nije došla jedna starija devojka koja je počela histerično da viče, vrišti i skače, valjda je željela da privuče pažnju. Onda je došlo obezbeđenje i odvelo je ali se ona bila uporna i ponovo se vratila i bila još glasnija. Nije bila pri sebi, tako da nisam mogla da zamerim, ali svakako nije bilo prijatno. Kad bi mi se to desilo sada, skroz bih drugačije odreagovala.

Bonus video:

00:55

Udala se pevačica za Italijana

(Espreso/kurir/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.